case studies

בקרת אקלים במסעדה היא המפתח לאווירה נעימה ולהצלחה

בקרת אקלים במסעדה היא המפתח לאווירה נעימה ולהצלחה

הסיפור שלנו עם הלקוח התחיל בזמנים קשים, כשהמגיפה הייתה בעיצומה. עמדה בפנינו המשימה לא רק לספק לאנשים אוויר צח ולספק למסעדה מקרר לאחסון מזון, אלא גם להבטיח זרימת אוויר בטוחה בחדר.
תכננו וביצענו התקנה של מערכות VRF למיזוג מסעדה כולל שילוב אוויר חוזר ואוויר צח, מיזוג לטמפרטורות נמוכות לחדר בשר וכן חדר קירור למוצרי מזון בחלל המסעדה.

קרא עוד »
חדרי קירור מודרניים מאפס

חדרי קירור מודרניים מאפס

איך משיגים יותר מקום לאחסון, חסכון באנרגיה וארגון חכם של האחסון בחדרי קירור. סיפור המקרה של א. לפיד המביא את הפתרונות הטכניים הנכונים לחדרי הקירור וההקפאה.

קרא עוד »

יש לכם שאלה בנוגע למיזוג אוויר? נסו אותנו!

Call Now Buttonהתקשר/י עכשיו!